Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

19 Temmuz 2009 Pazar

Nabucco Projesi Kaynakçı Alımı 2009 Gerçek Mi?

Nabucco Projesi Kaynakçı Alımı Gerçek Mi ?
Türkiye’yi ve Avrupayı Rusya’ya bağımlılıktan kurtacak olan Nabucco Boru Hattı Projesi bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığı ile 6 ülkenin katılımı ile bugün imzalandı.

Peki Nabucco Boru Hattı Projesine 5bin tl maaşla kaynakçı alımı gerçek mi ? bu proje il ekaynakçı alaımı 5 000 tl maaş ile çalılmakta ise süper iş bakalım böyle bir kanun varmı, Konu hakkında şu aralar çeşitli söylentiler var ama bakalım gerçek mi ilerleyen günlerde bu haber ile ilgili detaylı bilgileri bu başlık altında sizlerle paylaşacağım eğer sizin konu hakkında bilginiz var ise lüfen yorum yaparak bilgilerinizi belirtiniz. Konu hakkında bilgi için yazının devamına tıklayınız.

Hattın inşası sırasında ilk aşamada 5 bin, ilerleyen aşamalarda ise 15 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacak. Nabucco Projesi’nin Türkiye kısmında istihdam edilecek 15 bin kişi ile ilgili ayrıntılar netleşti.

Yine hattın inşası sırasında, kaynakçıların yanı sıra mühendis, mimar gibi meslek dallarının yanı sıra, çok sayıda vasıfsız işçi de çalıştırılacak. Hatta çalıştırılacak teknik personelin bir kısmı da Avrupa ülkelerinden gelecek. Enerji Bakanlığı yetkilileri, Türkiye’nin BTC Boru Hattı’nın inşası ile tüm dünyaya bu konudaki tecrübesini kanıtladığını belirterek, Nabucco’nun inşaatında da BTC hattında görev alan personelden yararlanılacağını bildirdiler.

etiketler : 2009 Nabucco Projesi işçi alımı, Nabucco Projesi 5 bin tl maaş,nabucco kaynak maaşı ne kadar, Nabucco Projesi kaynakçı alım şartları, Nabucco Projesi kaynakçı alımı, Nabucco Projesi kaynakçı alımı başvuruları, Nabucco Projesi mühendis alımı, Nabucco Projesi personel alımı, Nabucco Projesi star haber işçi alımı, Nabucco Projesi vasıfsız işçi alımı

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik