Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

30 Temmuz 2009 Perşembe

3G Nedir 3G ile Hangi Telefonlar Kullanılır 3G yi Hangi Telefonlarda Kullanılacak Nasıl Kullanılır..


3G hayatımıza en sonunda girdi 30 Temmuz 2009 tarihi itibari ile 3g teknolojisi hayatımıza yeni soluk vereceğe benziyor artık özlem bitiyor yurtdışında şehirlearası görüşemediğiniz tanıdıklarınızla artık çok rahat yüzyüze konuşma imkanı geliyor 3g telefonları ,le kimler konuşabilir 3g teknolojisi ile nasıl konuşulur hepsi ama hepsi aşağıda

3G Nedir, 3G'yi Kimler Kullanabilecek?, 3G harikası 3G Hakkında Bilgiler, 3G Avantajları Neler?

Türkiye 3G ile tanışmaya hazırlanıyor. Lisans devirleri tamamlandı, sektörün 3 önemli oyuncusu da tüm hazırlıklarını tamamlamak üzere, Temmuz ya da Ağustos ayında iletişim sektöründe her şey değişecek! Peki 3G nedir? Kimler yararlanabilir? Cep telefonu kullanıcılarına hangi faydalar sağlanacak? 3G'ye geçmeden önce mutlaka bu haberi okuyun...

3G NEDİR?

3G'yi kısaca özetlemek gerekirse yeni nesil kablosuz iletişim hizmeti denilebilir. Cep telefonu, cep bilgisayarı, tablet PC, notebook'unuzdan internete her zaman bağlanmanızı sağlayacak bir teknoloji. 3G teknolojisi hızlı, güvenli, kaliteli veri iletimi ve daha fazla bant genişliği olanakları sunuyor. 3G'nin kurulmasıyla GSM aboneleri görüntülü konuşmadan interaktif bankacılık işlemlerine uzanan bir dolu yeni uygulamayı cep telefonlarından yapabilecek duruma gelecekler.

HANGİ AVANTAJLARI SAĞLAYACAK?

Evlerde yaygın olarak kullanılan internet hızı şu anda 8 Mbps. Ağustos ayında aktifleşecek 3G ile cep telefonlarından internete bağlanmak en az evdeki kadar hızlı olacak. Cep telefonundan internete bağlanmanın en düşük hızının 7.2 mbps olacağı öngörülüyor. Hız için örnek verilmek gerekirse 700 mb'lık bir film normal internet bağlantısı ile 5-6 saatte inmekte. 3G ile bu film sadece 2-3 dakikada iniyor.
İnternet hızındaki artış mobil iletişimde çığır açacağı için herşey kolay hale gelecek. Mobil ortamda görüntülü telefon hizmetleri, e-posta alıp gönderme, bankacılık hizmetleri, yüksek hızlarda internet erişimi, etkileşimli oyunlar, canlı radyo TV yayınlarına erişim gibi pek çok hizmetler, 3G'li cep telefonlarından rahatlıkla sağlanabilecek.

3G'YE NASIL GEÇİLİR?

Öncelikle 3G'yi destekleyen cep telefonu edinmeniz gerekiyor. Ardından operatörürünzle yeni bir sözleşme imzalamalısınız. Operatörler abonelik için ücret alabilir.
Piyasada bir çok markanın çeşitli modelleri bulunmakta. Bunları alırken dikkat etmeniz gereken birçok husus var. Bunlardan en önemlisi ise telefonun çift kamerasının olup olmaması. Piyasada çift kamerası olmayan bir çok 3G'li cep telefonu bulunmakta. Bu telefonlar ile görüntülü konuşma yapma gibi bir olanağınız olmayacak. Yani 3G'nin bize getireceği en büyük yenilikten mahrum kalabilirsiniz. Kameranın yanı sıra hafızası küçük olan 3G'li telefonlarda internet erişiminde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İnternet bağlantınızın kesilmesi, sürekli donlara, kilitlenmelere maruz kalabilirsiniz. 3G'den faydalanabilmek için elbette ek bir ücret ödeyeceksiniz. Bu ücret Ağustos ayına doğru netleşecektir.

HERKES FAYDALANABİLECEK Mİ?

3G'nin nimetlerinden yararlanmak için kurumsal / bireysel 3G abonesi olunması, 3G uyumlu bir cihaz kullanılması ve 3G kapsama alanı içerisinde bulunulması gerekiyor. Ancak şu anda cep telefonlarından GSM şebekesi kapsama alanıyla konuşmalarımızı sağlıyoruz. 3G kapsama alanları farklı olacak. Bunun içinde şirketler 3G uyumlu baz istasyonlarını kurmaya başladılar.


Etiketler:teknoloji3 g, 3g başvuru, 3g Hangi telefonlarda kullanılır, 3g ne işe yarar, 3g ne zaman geliyor, 3g nedir, 3g yi nasıl kullanırım, avea için 3g, iphone 3g, turkcell 3g, turkcell için 3g, vodafone 3g, 3g hangi telefonlarda kullanılır, 3g teknolojisi ile hangi telefonlarda, 3g nasıl kullanılır

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik