Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

24 Temmuz 2009 Cuma

Fatih Altaylı Cübbeli Ahmet Hoca İzle Cübbeli Ahmet Hoca Teke Tek Videoları izle

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca'nın görüşleri.
CÜBBELİ AHMET HOCA TEKE TEK İZLE
CÜBBELİ AHMET HOCA 24 TEMMUZ 2009 VİDEOSU İZLE
Etiketler
cübbeli ahmet hoca, fatih altaylı cübbeli ahmet hoca, cübbeli ahmet hoca video, cübbeli ahmet hoca komik






Etiketler: cübbeli ahmet hoca izle, teke tek fatih altaylı izle, cübbeli ahmet hoca videoları izle, www.cubbeliahmethoca.tv, cübbeli ahmet hoca resmi sitesi, cübbeli ahmet hoca internet sitesi,

Cübbeli Ahmet Hoca Teke Tek'te [İZLE]
Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), Fatih Altaylı'nın programı Teke Tek'te çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Reklam
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dün akşam Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altay'lının hazırlayıp sunduğu Teke Tek'e konuk oldu. Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine neden "cübbeli" denildiğinden Fatih Çarşamba gerçeğine, Ayşe Arman'ın mini etekle o semtte dolaşmasından, cemaati sarsan cinayetlere, Jet Ski sefasından, Barbie bebek açıklamaları ve merak edilen konularla ilgili soruları yanıtladı.

Cübbeli Ahmet Hoca, Fatih Altaylı'ya, "Bir televizyon kanalında "17 Ağustos depremine ilişkin söylediklerimden pişmanım,cübbeli ahmet hoca izle, teke tek fatih altaylı izle, Hüseyin Üzmez kafir değil günahkar olur, İlan ediyorum mehdi 3 yıl içinde çıkmayacak" dedi. Programın süprizi Barby Bebek oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca Teke Tek Programının başlamasına 1 saat kala Gazete Habertürk ve Habertürk TV'nin bulunduğu binaya geldi. Ünlü'yü Fatih Altay'lı ile Habertürk Gazetesi Yayın Danışmanı Murat Bardakçı karşıladı. Altaylı ve Bardakçı ile bir süre sohbet eden Cübbeli Ahmet Hoca daha sonra yanında getirdiği kendisine ait 39 kitap ve bir Meal-i Şerif'i hediye etti.

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik