Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

25 Haziran 2009 Perşembe

27-28 Haziran Kpss Sınavı Soruları Sonuçları

27-28 Haziran Kpss Sınavı Soruları Sonuçları

27-28 Haziran’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), bu hafta sonu yapılacak. 27 Haziran Cumartesi günü sabah ve öğleden sonra, 28 Haziran Pazar günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda gerçekleştirilecek. Her sene olduğu gibi bu senede binlerce kişinin umudu olan KPSS gün geçtikçe öss sınavına benzemeye başladı. Giriş sayısı her sene artıyor. Bu dönem yapılacak olan sınava yaklaşık 500 bin kişi katılacak.
27-28 HAZİRAN 2009 KPSS SINAV SONUÇLARI İÇİN

Sınavın Cumartesi günü sabah oturumuna 428 bin 345, öğleden sonraki oturumuna 257 bin 952 aday, Pazar sabah oturumuna 106 bin 290, öğleden sonraki oturumuna ise 62 bin 257 aday katılacak.

Sınavın sabah oturumları saat 9.30′da, öğleden sonra oturumları ise 14.30′da yapılacak.

Adayların sınava gelirken yanlarında, 2009-KPSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi, fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi, bir fotoğraf ile yumuşak uçlu kalem ve silgi bulundurmaları gerekiyor. Cep telefonu yanında olan adaylar, sınav binalarına kesinlikle alınmayacak. Aday, başı açık ve kılık kıyafeti ilgili mevzuata uygun bir şekilde gelmemişse sınava alınmayacak. Bu kurala uymayan adaylar, sınava alınsa bile sınavları geçersiz sayılacak.

Sınavın Cumartesi günü sabah oturumunda genel yetenek, genel kültür ve yabancı dil; öğleden sonraki oturumunda eğitim bilimleri; Pazar günü sabah oturumunda hukuk, iktisat, işletme, maliye, muhasebe; öğleden sonraki oturumunda çalışma ekonomisi ve endüstrisi ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler testleri uygulanacak.

Sınavda, genel yetenek ve genel kültür testlerinin uygulanacağı Cumartesi sabah oturumuna, tüm adaylar katılacak. Sınavın diğer oturumlarına, adaylar girmek istedikleri kadroların gerektirdiği koşullara göre alınacak.

SINAV SORULARI VE SONUÇLARI SINAVDAN SONRA BURADAN BİLGİLENDİRİLECEK


etiketler : 2009 kpss sınav sonuçları, 2010 kpss sınavı, 26 - 27 haziran 2009 kpss sınavı, 26-27 haziran kpss sınavı yorumları, 27 haziran kpss sınav soruları, 27 haziran kpss-a sınav soruları ve sonuçları, 28 haziran kpss sınav soruları, haziran ayı kpss sınavı

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik