Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

29 Ocak 2009 Perşembe

İşsizliğe Çare Kısa Çalışma Ödeneği

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kısa Çalışma Ödeneğinde Sona Gelindiğini Açıkladı.
Haber Yayın Tarihi: 29.01.2009 11:12


Resmi büyütmek için tıklayın


Faruk Çelik haberleri



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kısa çalışma ödeneğinde sona gelindiğini açıkladı. Kısa çalışma maaşında sürenin 6 aya, miktarın ise asgari ücretin yüzde 50 ve yüzde 120 üzerinde arttırılacağını belirten Çelik, "Düzenlemeyi bugün imzaya açacağız. Haftaya Meclis'e göndereceğiz." dedi. Çelik, şu ana kadar 600 firmanın 70 bin çalışan için kısa çalışma ödeneğine başvurduğunu ifade etti.

Sheraton Otel'de Aktif İstihdam Tedbirleri Projesi II programı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, kriz ortamında işçi çıkarmanın önüne geçmek için yapılan kısa çalışma ödeneği düzenlemesini anlattı. Dün yapılan Üçlü Danışma Kurulu'nda işçi ve işveren sendikalarının hemfikir olduğu kısa çalışma ödeneğinde süre ve miktarın arttırılacağı bilgisini veren Çelik, 'işçimin maaşını devlet ödesin' tabeliyle başvuran firma sayısının 518'den 600'e çıktığını belirtti.

Çelik, kısa çalışma ödeneği kapsamındaki işçi sayının ise 70 bine ulaştığını aktardı. Çelik, İşsizlik Sigortası Fonu'na Ocak'ta 74 bin kişinin başvurduğunu ve incelemelerin sürdüğünü dile getirdi.

(CİHAN)

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik