Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

2 Kasım 2007 Cuma

Beşiktaş'ta Nobre şoku

Flaş... Flaş... Derbi maçı öncesinde Kartal'da şok gelişme... Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Mert Nobre, Siyah-Beyazlı takımın kadrosundan sakatlığı gerekçesiyle çıkartıldı.
2.11.2007

Brezilyalı futbolcunun, Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sol arka adalesinde ödem oluşmuş ve tedavisine başlanmıştı. Ancak, Nobre'nin sakatlığının yarınki derbide oynamasına engel olduğu ve bu sebepten ötürü kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Öte yandan, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve İbrahim Toraman'ın ise, durumlarının henüz netlik kazanmadığı kaydedildi. Bu iki oyuncudan İbrahim Toraman'ın oynama olasılığının yüksek olduğu öğrenilirken, Serdar Kurtuluş'un ise kadroya alınması halinde karşılaşmaya yedek başlayabileceği belirtildi.

Hiç yorum yok:


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik