Komik Videolar,Kamera Şakaları,Komik insanlar,Komik Dizi izlee ONLİNE

Slayt Karikatür Ve İlginç Komik Resimler


SON DAKİKA HABERLERİ---GÜNCEL VE FLAŞ HABERLER

14 Nisan 2009 Salı

Öldüren virüs 'HANTA VİRÜSÜ' Bartın'da can aldı 'Hanta Virüsü' Nasıl Bir Virüs? Hanta Virüsü Nedir?


Tedavisi olmayan "Hanta virüs"ü can aldı. Zonguldak ve Bartın'da tedavi altına alınan 16 kişiden, 46 yaşındaki İlyas Bilgin yaşamını yitirdi14 Nisan 2009 10:06



hanta virüsünün tedavisi olmadığı söyleniyor eğer böyle bişr durum varsa virüslerden nasıl korunmalıyız, virüs tehlikesi, kene virüsü tekrar yayıldı, kene ye karşı nasıl önlem alınmalı, hanta virüsü nedir, hanta virüsünün tedavisi varmı, hanta virüsü nasıl bir hastalıktı,
Ayrıntılar tekrardan karşınızda olacağız


Bu haber 16471 kez okundu

Batman'i hiç böyle görmediniz! Batman Vizyona Girecek mi?


Kara Şovalye'nin video oyunlarını bugüne kadar başarılı bulmadıysanız, Batman: Arkham Asylum fikrinizi değiştirecek. İşte en yeni ekran görüntüleri.12 Nisan 2009 19:41


Bioshock'un geliştirildiği oyun motoruyla bir Batman yapıldığını düşünün. Öyle bir oyun ki; içerisinde hem dedektiflik hünerlerinizi sergileyip, hem de birbirinden azılı düşmanlara karşı yakın dövüş ve türlü türlü ekipmandan faydalanacaksınız.


Batman ise hiç olmadığı kadar kaslı, güçlü, sinirli ve doğal olarak karizmatik bir görüntüye sahip olacak.

Tüm bunların gerçeğe dönüşeceği Unreal Engine 3 ile hazırlanan Eidos oyunu Batman: Arkham Asylum için yayınlanan en yeni ekran görüntülerine göz atmanızda fayda var. Oyunun PC, Xbox 360 ve PS3 için 9 Haziran'da piyasaya çıkması bekleniyor.

haber7.com

Google da kapanıyor mu? İşte cevap!


Google için yapılan kapatma başvurusu, YouTube ile benzerlik taşıyor. Google'ın bu başvurudan yırtması için elini çabuk tutması gerekiyor. Mahkemenin sonucu ise şimdiden belli gibi.12 Nisan 2009 15:00


Google için yapılan kapatma başvurusunun, önceleri arama motoruna yazılan anahtar kelimelerinin sonuçları nedeni ile ilgili olduğu sanılmıştı. Aramak istediğiniz sonuçlarla ilgili yazdığınız anahtar kelimeler, sizi istediğiniz adreslere götürüyor. Bu sonuçlar içinde, crack veya korsan yazılım gibi zararlı içeriklerin olmasının yanı sıra, milli ve manevi değerlere hakaret mesajları taşıyan içerikler de bulunabiliyor. Oysa davaya neden olan asıl sebep arama sonuçları değil, başka bir Google servisi

Google.com Üzerinde Barınıyor!

Google'ın internet kullanıcılarına sunduğu ücretsiz servislerden biri de kolay web sitesi. İsteyen herkes, Google.com üzerinden birkaç adımda kendisine ücretsiz bir alan adı ve barındırma (hosting) servisi alabiliyor ve yeni sitesine basitçe içerik ekleyebiliyor.

Bu siteler, http://sites.google.com/site/ adresi üzerinden yayınlanıyor. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yaptığı başvuruda hedef alınan adres de, çok sayıda kullanılan bu ücretsiz web sitesinden biri.

Arama Motoru Kapatılır mı?!

Küçük bir site için arama motoru kapatılabilir mi? Teknoloji sitesi ShiftDleete.Net editörlerine göre; bunun için daha önce yaşanan gelişmeleri hatırlamakta fayda var. Daha önce, Adnan Oktar tarafından yapılan başvuruda hedefte Google Grupları vardı.



Google servislerinden biri olan Google Groups, içeriği nedeniyle
şikayet edilmişti ve mahkemeden de erişimin durdurulması cezası almıştı.
Ancak Google'ın arama motoru servisi, bu yaptırımdan etkilenmemişti.

Mahkeme, başvuruyu haklı buldu ve Google'ın bu servisine erişimi engelleme kararı aldı ve Google kapandı. Kapandı ama Google'ın tüm servisleri değil, sadece Google Grupları Servisi kapatıldı. Alt alan adı (subdomain) olarak groups.google.com üzerinden verilen bu servise verilen erişimi durdurma cezası sadece alt alan adına (groups.google.com) yapıldı. Tüm alan adı (google.com) bu yaptırımdan etkilenmedi.

Bu sefer yargıya taşınan olayda, hedefteki servis yine bir subdomain olarak http://sites.google.com üzerinden veriliyor. O nedenle günlük hayatımızın bir parçası olan arama motorlarında en büyük pazar payına sahip olan google.com'un arama motoru servisinin bundan etkilenmesi söz konusu değil gibi görünüyor.

Google Elini Yavaş Tutuyor

Arama işlemlerinin yapıldığı kök siteye (google.com) erişiminin devam etmesi beklenen bu son olayın tüm internet medyasında yer almasına rağmen henüz bir açıklama yapmayan Google, tıpkı YouTube davalarında olduğu gibi bu konuda da ağırdan alacak gibi görünüyor.



Sitede yer alan uyarı butonuna basarak bu içeriği Google'a şikayet edebiliyorsunuz.
Ancak Google yetkilileri, bu şikayetleri kısa zamanda değerlendirmiyor.

Davaya söz konusu olan sitenin hemen altında bulunan "Kötüye Kullanımı Bildir" bağlantısı üzerinden gönderilen şikayetleri, Google'ın acele değerlendirmemesi, bu servisin kapatılması konusunda arama motorunu zor durumda bırakacak gibi görünüyor.

:: Google kapatılır mı? İşte ilk yorumlar.

Hakkı Alkan - http://shiftdelete.net



Bu haber 19532 kez okundu

Bursa'da Trafik Kazası: 1 ölü 7 yaralı Metin Şahin Vefat etti


Bursa'nın orhangazi ilçesinde gerçekleşen kazada 1'i ölü 7'si yaralo olarak kurturuldu birisi ağır olmak üzere hayatını kaybeden şoför Metin Şahin vefat etti kendisine Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır ihsan etsin

diğer yaralılar;


Alınan bilgiye göre, Metin Şahin'in (61) kullandığı 16 VP 782 plakalı otomobil, İznik Gölü-Orhangazi yolunda, karşı yönden gelen Mustafa İbrahim'in (40) kullandığı 16 VS 678 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada Metin Şahin, aynı araçta bulunan Mustafa Uygun (40) ve Metin Tan (56) ile diğer araçta bulunan Hakan Taşkın (27), Mustafa İbrahim (40), Kemal Tahir (56), Gökhan Genç (29) ve Tamer Arslan (27) yaralandı.

Ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Metin Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mustafa Uygun ve Metin Tan'ın sağlık durumlarının da ağır olduğu bildirildi.

Hurdaya dönen 16 VP 782 plakalı araçta çok sayıda boş bira kutusu bulunduğu öne sürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

bursa'da kaza 14 nisan görüntüleri, bursa orhangazi'de trafik kazası görüntüleri, Bursa'da trafik kazasında hayatını kaybeden Metin Şahin, metin şahin hayatını kaybetti, bursa'da 14 nisan günü gerçekleşen trafik kazası

Lise Mezununa Müjde Rektörden Her Lise Mezunu Üniversiteye Girecek..


YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan sürpriz çıkışlarına bir yenisini daha ekleyerek, "İki yıl sonra üniversiteye giremeyen lise mezunu kalmayacak" dedi.14 Nisan 2009 02:37


Benim de icra kurulu üyesi olduğum TÖ- DER (Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği) yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda, dershanecilere de şu mesajı gönderdi: "Artık eskisi gibi öğrenci bulamayabilirsiniz."
Bu nasıl olacak?

Elbette yeni üniversiteler ve meslek yüksek okulları açılarak ve mevcutların kontenjanlarını artırarak. Bu noktada uzaktan eğitimin geliştirilmesi de çok önemlidir.


***
Prof. Dr. Özcan, önceki YÖK Başkanlarından çok farklı bir görüntü sergiliyor. Ne olursa olsun statükoyu koruma gibi bir derdi yok. 'Yok, olmazcı' da değil. Bir şeyler yapmak istiyor. Yeni fikirler ortaya atıyor.
Örneğin, üniversitelerin paralı olması fikri aslında çok önemlidir. Pek çok problemi çözecektir. Ama tepki alacağı için siyasetçilerin ve bürokratların ortaya atması çok risklidir. Ama O, risk alan biri. Bazen düşünceleri sözlerinin önüne geçebiliyor. Bu hızı ve cesareti bir şans olabilir.

Çünkü, taşın altına elini sokmayanlardan dolayı YÖK'ün sorunları yeteri kadar birikti zaten.

***
Geçtiğimiz yıl üniversite kontenjanları yüzde 20 artırıldı. 525 bin yeni öğrenci alındı. Bu önemli bir hamledir. Yeterince planlanmadan şişirme yapıldı diye eleştirildi. Ama son 12 yıldır birikim vardı. Öğrencilere okuma hakkı sağlanamıyordu. Büyük ölçüde buna cevap verildi.

Şimdi öğrenci sayısı 40 binin üzerinde olan İstanbul Üniversitesi, Marmara, Gazi, Uludağ ve Selçuk Üniversiteleri'nin bölünüp yeni üniversiteler kurulması gündemde. Amaç yeni yapılanmayla verimi artırmak. Ek kontenjanlar da sağlanabilir.

Bu işe YÖK karışmasın, üniversiteler kendi içerisinde halletsin diye eleştirenler var. Belki doğru olan bu, ama madem kendi içlerinde çözebiliyorlardı da, bugüne kadar niçin yapamadılar, diye sormamak da elde değil.

***
Prof. Dr. Özcan, iki yıl sonra üniversitelerin kontenjanını 725 bine çıkarmayı hedefliyor. Bu yıllık lise mezunu sayısını karşılıyor. Beklemeli öğrencilerin istihdamına yönelik ise, uzaktan eğitim cazip hale getirilecek.
Elbette, henüz 500 bin kontenjan olanağı varken, yılda 1.5 milyon öğrenci talebinin karşılanması çok zor.
Ama 1 milyonu aşkın öğrenciyi sokaktan kurtarmak için, YÖK'te her zamankinden çok iyi niyet ve cesaret görüyorum.

***
Her öğrenciye üniversitede okuma hakkı tanınınca, dershanelerin işi biter mi?

Asla. Çünkü her öğrenciye istediği fakültede okuma hakkı sağlanamayacaktır. Daha iyi bir üniversiteye girebilme yarışı olacaktır. Yarışın ve sınavın olduğu her yerde dershanelere ihtiyaç duyulur. Liseye girişlerde olduğu gibi.

İlköğretim mezunlarının açıkta kalma durumları yok ama her yıl 1 milyon öğrenci Anadolu ve fen lisesi sınavına giriyor. Dershanelerde hazırlanarak.

***
Elbette eğitimde kalite ve verimlilik önemli. Yeterli alt yapı sağlanmadan kontenjan artırmak doğru değil. Ama okuma hakkının verilememesi hiç doğru değil. Yetersiz eğitimden bile mahrum bırakmaktır.



Takvim

Bu haber 41068 kez okundu

Muhsin Yazıcıoğlu Helikopter Kazasının Ön Raporu Almanlar son noktayı koydu....


Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının helikopter kazasıyla ilişkili olarak, BBP Genel Merkezi'nin görevlendirdiği 'Alman ekip' kaza-kırım çalışmalarını tamamladı.14 Nisan 2009 00:18

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının helikopter kazasıyla ilişkili olarak, BBP Genel Merkezi'nin görevlendirdiği 'Alman ekip', kaza-kırım çalışmalarını tamamladı.

Helikopter kazasına ilişkin olarak, Alman araştırma ekibinin hazırladığı raporu, BBP'nin geçici genel başkanı Yalçın Topçu'nun, yarın kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. Söz konusu raporda, kazanın sebebi olarak daha çok 'pilotaj' hatası üzerinde durulduğu öğrenildi.

(CİHAN)



Bu haber 93431 kez okundu

Son Dakika PKK Operasyonunda 46 Gözaltı var


'Terör örgütüne yönelik soruşturma' kapsamında 12 ilde eş zamanlı operasyonda gözaltı sayısı 46'ya yükseldi. Diyarbakır'da Gün Tv, GAP Belediyeler Birliği ile Batman Konukevi aranıyor.14 Nisan 2009 12:31


Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ''Terör örgütüne yönelik soruşturma'' kapsamında 12 ilde başlattığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınanların sayısı 46'ya yükseldi. Terör örgütü PKK'nın Türkiye genelindeki eylemleri planlayıp yönlendirmek amacıyla ''Türkiye Koordinasyon Birimi'' oluşturduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK'ya yönelik 12 ilde başlatılan eş zamanlı operasyonlar devam ediyor. Gözaltına alınanların sayısı 46'a yükseldi. Mardin'in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Selanik Öner'in de gözaltına alındı kaydedildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan operasyon Diyarbakır'daki özel yetkili 5 savcı tarafından yürütülüyor.

Terör örgütü PKK'nın Türkiye genelinde eylemleri planlayıp yönlendirmesi amacıyla yalaşık 2 yıl önce ''Türkiye Koordinasyon Birimi'' adı altında 8 kişiden oluşan bir grup oluşturduğu bildirildi.

Grubun yaklaşık 2 yıldır mahkeme kararıyla teknik takibe alındığı, izlendiği, telefonlarının dinlendiği ve banka hesaplarındaki hareketin kontrol edildiği belirtildi.

Sözkonusu 8 kişinin, terör örgütü adına tüm kentlerdeki eylemleri planladıkları, yönlendiren kişiler olduğu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini protesto amacıyla kepenk kapatma eylemini de organize ettiği kaydedildi.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA TUNCELİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÜNLÜ, GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının ''Terör örgütüne yönelik soruşturması'' kapsamında Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Alican Ünlü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tunceli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ünlü'nün Atatürk Mahallesi'ndeki evinde arama yaptı.

Ünlü'nün evinde yapılan aramanın ardından gözaltına alınarak Diyarbakır'a gönderildiği belirtildi.

Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, makamında konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Ünlü'nün evinde sabahın erken saatlerinde arama yapıldığını belirtti.

Şahin, Alican Ünlü'nün gözaltına alınma şeklini doğru bulmadıklarını ifade etti.

DİYARBAKIR'DAKİ OPERASYONLAR

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Terörle Mücadele Müdürlüğü ekiplerince Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki Gün Tv, GAP Belediyeler Birliği ile Batman Belediyesi Konukevi'nde arama başlatıldı. Aramalar devam ediyor.

12 İLDE DÜZENLENEN OPERASYONUN, 1 YILDIR SÜREN SORUŞTURMA ÇERÇEVESİNDE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ''ŞEHİRDEKİ UZANTILARINA'' YÖNELİK OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ''Terör örgütüne yönelik soruşturması'' kapsamında 12 ilde gerçekleştirilen operasyonun 1 yıldır süren bir çalışmanın neticesinde terör örgütünün ''şehirdeki uzantılarına'' yönelik olduğu belirtildi.

Operasyonda aralarında DTP genel başkan yardımcıları Kamuran Yüksek, Bayram Altun ve Selma Irmak'ın da bulunduğu 40'ı aşkın kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla ''terör örgütünün şehirdeki uzantılarına yönelik'' 12 ilde başlatılan operasyonlar devam ediyor. Gözaltına alınan 40'ı aşkın kişi arasında DTP genel başkan yardımcıları Kamuran Yüksek, Bayram Altun ve Selma Irmak ile terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'ın avukatlarından Seracettin Irmak da yer alıyor. 40 kişiden 23'ü Diyarbakır'da gözaltına alınırken, gözaltı sayısının 60'a ulaşabileceği belirtildi.

Gözaltına alınanların ''Terör örgütü adına Türkiye genelindeki tüm yasa dışı eylem ve faaliyetleri yönettikleri ve yönlendirdikleri'' kaydedildi.

Diyarbakır'da gözaltına alınan DTP genel başkan yardımcılarından Bayram Altun'un Yenişehir ilçesinde park halindeki otomobilinde de arama yapıldı.

GAP Belediyeler Birliği Konukevi'ndeki aramada Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in danışmanı Ahmet Zirek gözaltına alınırken, bazı evraka el konuldu. Arama devam ederken olay yerine gelen DTP Grup Başkan Vekili ve Diyarbakır Milletvekili Selahattin Demirtaş, yaptığı açıklamada, ''Biz bilgi almak için polis otosuna gittiğimizde Ahmet beyi polis otosuna bindirerek götürdüler'' dedi.


Haber7-AA

9 Nisan 2009 Perşembe

327.Dönem (Nisan 2009)Kısa Dönem Ve Yedek Subay Sınav Sonuçları Açıklandı Tıkla Öğren


s.a. asker arkadaşlar ben 319.kısa dönem arkadaşınız ayrıyetten dedenizim sizlere şimdiden hayırlı teskereler inanın askerlik artık çok rahat bunu bilin adam gibi yapana hiç birşey olmaz tıklayın ve sınav sonuçlarınızı teslim olacağınız birliklerinizi öğrenin



327.Dönem Yedek Subay Sonuçları Açıklandı, 327.Dönem Yedek Subay Arkadaşlarını bul, 327.Dönem Kısa Dönem arkadaşlarını bul, 327.Dönem Yerlerinizi öğrenin 329.Dönem Sınav 01-03 Ağustos 2009 Tarihi

327. DÖNEM YEDEK SUBAY SINAV SONUÇLARI HEMEN ÖĞREN


327. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları :http://www.kkk.tsk.mil.tr girip numaranızı girin ve öğrenin

Arkadaşlar bu siteyi yayınlamakta olan site kurucusu bir zamanlar daha yeni taze 319.Dönemlerden Serkan yapmıştır ilk kurduğunda bu siteden tam 35.000 kişi faydalanmış ve sınav sonuçlarını öğrenmiştir bu senede 327.Dönem Yedek Subay arkadaşları için yapmakta ve bu oranı aynısını ve daha fazlasını beklemekte
327.Dönem Sınav Sonuçları,327.Dönem Yedek Sınav Sonuçları




327. dönem yedek subay adayları (kısa dönem) 327.dönem sınav sonuçları


Adresinin Yedek Subay İşlemleri bölümünden alabilirsiniz... arkadaşlar 327.dönem yedek subay adayları 1-2-3 nisanda sınava girip 12 nisanda birliklerine teslim olacaktır..ben 319. dönem yedek subay adayıyım..birliğinizi öğrendikten sora bu konu altında arkadaşlarınızla yazışabilir...aynı birlikteki arkadaşlarınızla tanışabilirsiniz...ve bana aklınıza takılan sorunları sorabilirsiniz... şimdiden herkese hayırlı olması dileğiyle..
bu arada 325. kısa dönemler dört gözle sizleri bekliyo..onları fazla bekletmeyin bir türk askerinin olmazsa olmazları1- temizlik malzemesi ( havlu iç çamaşırı şampuan tırnak makası)2- en az 10 çift çorap3- ayak mantarı kremi muhtemelen ayaklarınız mantar olacak4- kontürlü telefon kartı5- siyah pilot kalem.(başka renk kullandırmazlar)..küçük bi not defteri6- eğer bi rahatsızlığınız varsa bunun sağlık raporu7-bot için tabanlık






Merhaba arkadaşlar bende 327.dönem erken sevk ile kabul edildim.
(İstanbul iktisat bölümü mezunuyum 24)
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar msn olan arkadaşlar yazarsa aslında daha rahat konuşup tuzlaya sınava beraber gitme imkanı da bulabiliriz.
herkese şimdiden hayırlı tezkereler...

selam tertip aralıkta askeriz daha sınav evraklarını şubeden almadım ama galiba bende tuzlada sınava girecem haberleşiriz...

Merhaba arkadaslar,

327. dönem yedek subay veya kısa dönem er adaylarını, buraya toplayalım.

Öncelikle dün Gaziemir - Ulaştırma ve Eğitim Okul Komutanlığında sınava girdim. Bugün ve Pazertesi günüde sınavlar devam etmekte.Sınavlarla ilgili soru gelirse memnuniyetle cevaplayabilirim.

Sadece sabah erken gitmeye özen gösterin, çünkü işlemler uzun sürüyor.

Sınav sonuçları 10 Aralık günü [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] internet sitesinde açıklanacak, 12 Aralık saat 17:00'a kadar birliklerimize teslim olacağız.

Sonuçlarıda burada paylaşırız.




327. donem acemilik yerleri, 327. donem askerlik sinav yerleri, 327. donem danisma, 327. donem er ve erbaslari, 327. donem yedek subaylari, 327. dönem yedek subaylik, 327. dönem yedek subaylik sinav sonuclari, 327. dönem yedek subaylik sinav sonucu, 327. kisa donem askerlik, 327. kisa donem askerlik arkadaslari, 327. kisa donem askerlik tarihi, 327. kisa donem celp donemi, 327. kisa donem dagitim yerleri, 327. kisa donem izinleri, 327. kisa donem muracaatlari, 327. kisa donem sinav sonuclari, 327. kisa donem terhis tarihi, 327. kisa donem tertipleri, 327. kisa donem teslim olma tarihleri, 327. kisa donem yedek subay adaylari, 327. kisa doneme gitmek icin gerekli islemler, sinav sonuclari, yedek subaylar


327. dönem yedek subay sınav sonuçları

327. dönem yedek subay sınav sonuçları
327. dönem yedek subay adayı sınav sonuçları
Bu sene askere gidecek olan 327. Dönem subay adaylarına şimdiden hayırlı teskereler dileriz...
Sınav Sonuçları için burayı tıklayın
Cuma, Mart 06, 2009
Etiketler: 327. donem acemilik yerleri, 327. donem askerlik sinav yerleri, 327. donem danisma, 327. donem er ve erbaslari, 327. donem yedek subaylari, 327. dönem yedek subaylik, 327. dönem yedek subaylik sinav


AŞK ÖLÇER(gerçekten sevdiğiniz kişiyi buraya yazın sevgi oranını bulun)

komik videolar karışık,komik videolar,ilginç insanlar,komik,komik videolar,komik vidyolar

komik videolar,videolar,vidyolar,vidolar,vidyolar,izle,youtube,komik izle,dizi izle,komikim,komik,komik vidyolar,ilginç görüntüler,korkunç videolar,duygusal videolar,ilginç hareketler,komik sahneler,stand up show,komik videolar,komik videolar,komik,komik,komik